Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga ögonblick

 

 

Underbart är kort

men många sådana ögonblick

blir till en lång underbar stund.

 

Tack till alla er

som ger mig alla dessa

ögonblick.

 

Ni vet vilka Ni är!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-10 22:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivna rader
till någon som blir glad
2013-10-12

  agneta pichler
vet inte om jag är..

men tackar ändå.. *ler*
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP