Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto lånat på nätet


Nyfikenhet

  

mitt kylskåp är fyllt av rotsaker

som jag älskar att ha i matlagningen

 

jag tror människor avundsjuka

eller så är dom dumma

 

som när jag plockar i mina kassar

när jag handlat

säger

 

vad ska du göra med allt det där

du som är ensam?

 

jag svarar inte på så dumma frågor

det finns människor

som lägger sig i

det dom inte har med att göra

 

det var nära att jag själv sagt

tänker du dricka upp

all den där läsken själv

 

jag kunde hålla mig

tog mina kassar

ställde dom i bilen

åkte hem och kokade

en härlig grönsakssoppa

 

anits 9 oktober 2013

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-10 23:42



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Soppa som är så gott *mums*
Pratade nyss med en kvinna i telefon och de hade gjort soppa för ett kompani ... på en gång. Så låt de tungor som talar ... tala *ler* Du gjorde rätt som inte svarade ... för vad visste den som frågade?!?!

/kram
2013-10-15

  Michaela Dutius
Att lägga sig i - utan att ha en god avsikt det sårar men du lyckades undvika att bli sårad. Gott!
2013-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
O, så gott...jag ska göra kokta grönsaker med ostsås i morgon...gott det också...
2013-10-12

  Anya VIP
Jaa vi behöver alla tänka på vad vi slänger ur oss, en del mer än andra.
2013-10-12

  ULJO
Fint i ord och bild
2013-10-11

  Eva Helene VIP
Bra, gillar din lite humoristiska text!
2013-10-11

  Bibbi VIP
Gillar!
2013-10-11

  Lars Hedlin
Jätte bra skriftat!
2013-10-11

    ej medlem längre
Härligt!
2013-10-11

  Tarantaran
Fin rytm och innehåll;
älskar grönsakssoppa,
tack för påminnelse! :-)
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP