Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyt

Livet
har inte alltid
varit lätt
det går upp
och ned

Varje livsfas
har sina dilemman
visst är det så

Men just nu har jag flyt
njuter av den stunden
har det kanske med åldern
att göra




Fri vers av AA VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-11 00:32



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Skönt när man känner så! :)
2013-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin beskrivning av livets skiftningar. Ta tillvara flytet!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP