Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt ord


Neologism


Helt plötsligt blev min felstavning ett nytt ord!!!!

Jag kommenterade en kär skrivarvän med en enkel rad.

Visdom felstavades och blev-Vidom.


Domen att vara ett vi-Vidom

Sannerligen märkligt!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-11 00:58



Bookmark and Share


  Nina.H
Vidom.. lite som "vida omkring"..
tänker jag.. kul med felstavningar..
som kan bli nåt nytt!
2013-10-12

  aol
jaa jag säger som purpurea, en riktigt häftig fin slump
2013-10-11

  bumerang
Röstar för att ordet tas in i SAO.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt