Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av höst!

Fuktigt av ny regn

Gult lysande löv droppar droppar

Friskt gott liv

Doften av höst

Nu snart vila

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 446 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-10-11 09:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint fångar du hösten
i din härliga dikt
2013-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är det verkligen höstigt...snart kommer vilan...fint...
2013-10-12

  Carina Bendix
Låter mysigt! ;)
2013-10-11

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2013-10-11

  Fem hjärtan VIP
Du har fångat känslan med bara några få ord...
2013-10-11

  Palett
Fint fångad höststämning med färg och doft !
2013-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint om den älskansvärda hösten.
2013-10-11

  Rise Little One
vet inte om det stämmer med "nu snart vila" men det låter helt underbart i alla fall ;)
2013-10-11

  Angel of love
Ljuvlig höst med vackra färger. Och även fukten behöver vi.
2013-10-11

    ej medlem längre
Ja, doften efter regn. Underbart!
2013-10-11

    ej medlem längre
Lars! så fin så..
2013-10-11

  LenaJohansson VIP
fin dikt
2013-10-11

    ej medlem längre

Fint Lars ..
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin