Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inramning

 

 

Det är inramat av svart hår

runt ett tjusigt ansikte

med botten av ljuvliga, mjuka kullar.

 

Inte bara ett ansikte,

nej det är ett böljande landskap.

Fullt av längtan

och fullständig njutning.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-11 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En älskades anlete är alltid vackert.
Ljuvligt diktat.
2013-10-14

  anits VIP
Vackert skaldat
2013-10-12

  agneta pichler
leende läser jag..

kan nästan se vad du talar om
2013-10-12

  Tess74
vackra ord
2013-10-11

  Ninananonia VIP
:) vackert
2013-10-11

  träsnidaren
Ah en underbart
vacker beskrivning.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP