Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom värm dig!

Med vemod i sinnet känner jag en ängel bakom ryggen

Distans återhållsamhet viskar den lätt till mig

Jag undrar känslosamt varför?

Är det så som du verkligen vill?

Ohh vackra ängel vänd dig inte bort

Svara mig bara ärligt känn efter i ditt hjärta

Vet att det är svårt

Kom värm dig i stället, älska bort alla smärta

Ta vara på det som finns och som blir dig givet

Känn all kärlek och värme

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 325 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-12 10:52



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Lite ojämn dikt men med vackra ord och en ömhet som sakta vävs fram mellan raderna. Fint !
2013-10-15

    ej medlem längre
Open hearts see love
everywhere
2013-10-13

  anits VIP
Vackert och berörande skaldat
2013-10-12

  Carina Bendix
Jättefint!
2013-10-12

  bumerang
En ängel skrev denna vackra saga.

2013-10-12

    ej medlem längre
Vackert!
2013-10-12

  Angel of love
Värmen som strålar vackert från din text..
2013-10-12

  Fem hjärtan VIP
Så underbart vackert du skriver!
2013-10-12

    Lone Wolf
Väldigt fint!
2013-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poesi!
2013-10-12

  Eliza-69
Så vacker hoppas hon tar emot denna fina kärlek o värme <3
2013-10-12

  Ninananonia VIP
Mycket vackert i dina ord..
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin