Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd ångest

Jag flyger på vindar av eufori

Orädd

Allt är möjligt

och möjligt är omöjligt

Euforiska känslor döljer

Allt jag vill glömma


Men inte länge till


Jag tänker flyga så långt det är möjligt

Innan

Jag börjar tappa farten av tyngden

från instängda tårar




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-10-12 11:57



Bookmark and Share


  aol
Just såsom man kan tänka, så väl träffande skaldat,
2016-05-17

  agneta pichler
otroligt bra skrivet..
om en känsla som många
lider av..
2013-10-17

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2013-10-17

  petter rost
Instängda tårar blir alltid en barlast, bäst att släppa dem innan din fart blir för låg – ditt bildspråk är mej väldigt fint!
2013-10-14

    ej medlem längre
Ja, så kan det vara!
2013-10-14

  ULJO
STARKT BERÖRANDE ÄR DINA ORD. SJÄLVKLART FÅR DU MITT BOKMÄRKE
2013-10-14

  anits VIP
Vemodsvackert och berörande skaldat
2013-10-13

  stig wikman
VEMODIGT
OCH
VACKERT.

APPLÅD.
2013-10-12

  Nina.H
Du fångar känslan så väl.. styrka
och kram till dig vännen!
2013-10-12

  Angel of love
Känns igen och skriv bara ur dig allt är väldigt bra terapi har jag märkt av..
Kramar till dig vännen och ljuset är alltid starkare än mörkret.. <3
2013-10-12

  Lotta Th
Skriv dig ännu mer fri. Ord kan befria.
2013-10-12

    ej medlem längre

Släpp ut ..släpp
tårar ska rinna ut
låt det bli en stor sjö..
det gör inget..det är bara skönt..
efteråt..kram Z*
2013-10-12

  Lars Hedlin
Stark nära och berörs ..Kramar till dig!
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP