Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kör Du




Kör Du
Det är långt
Kör Du
Men kör försiktigt

Det blev
Nästan sextusen
Kollisioner med älgar
Förra året

Kör Du
Det är långt
Kör Du
Men kör försiktigt

En älg kan väga
Åttahundra kilo
Lycka till
Oktober är farligast

Hej då ……






Fri vers av Unto S
Läst 188 gånger
Publicerad 2013-10-12 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S