Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världens bästa ....



Han var världens bästa
fotbollsspelare.
Han var vän med
Fidel Castro och
Nicolas Maduro.

Världens bästa
fotbollsspelare.
Han var omtyckt
i hela värden.
Dödsorsak?
Hjärtinfarkt!
60 år gammal.

Han trodde på gud.
Han fick hjälp av gud.
”Guds hand” kom
och gjorde mål mot
England.

”me too” tjejerna var
på honom.
Ville ligga med
världens bästa
fotbollsspelare.
Det resulterade minst
fem ”oäkta” barn.

Nu är det strid.
Vem ska ärva honom.
”me too” barnen eller
hans verkliga barn?

Hasta siempre
Diego Armando Maradona.









Fri vers av Unto S
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-12-11 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S