Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm är något bara himlarna förstår

det fanns dagar då all världens längtan rymdes i vår famn

stunder då vi omslöt saknaden med våra bara händer

 

kvällar då horisonten bar

och våra drömmar sjösattes

mot välvda vågor i ett blåsigt innanhav,

 

då föresatserna seglade på krusat vatten

och barndomens barkbåtar låg förtöjda vid våra minnen

 

en förlorad hamn i blickfältet

en viadukt och en grynna

som båda går över våra horisonter

 

storm är något

           bara himlarna genomskådar

 

© Birgitta Wäppling, 13 oktober 2013 

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-13 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP