Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i rörelsen mot samma punkt, som tar oss vidare framåt


Några månader, en stund av våra liv

det är något med din blick

hur den stannar länge vid min

hur dina händer rör sig över ögonblicket, och tycks få tiden att stanna

 

jag ser hur dina tankar formas till ord, hur din vilja att medverka till utvecklingen studsar som en välkommen boll in på rätt planhalva

 

en dag längre fram

när höstvindarna viner

och vi tar sats mot avsikterna

ska vi känna hur strategierna tar mark

hur vi lyfter varandra

 

vi kommer dit, tillsammans

vi måste bara vara på väg

         en liten stund till

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-18 21:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hösten sänker mig. Den lyfter aldrig.
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP