Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad Mia


och alla tankar bär dig i vår famn

dofterna som påminner om din omtanke, din värme

en torsdag i mars finns de där

 

det är något i luften,

något som minner om dig

lika påtagligt som när jag var liten

 

det är då jag förstår att en sorg efter någon man älskar

till slut kan ge så fina associationer

till den du var

en energi som värmer

 

vet du, då får imperfekt vänta

det är vi nu

och här ryms bara värme, energi och den närhet som din kärlek gav mig som barn

den lyfter mig än idag, vet du det?

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-07 23:57



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Fin dikt med mycket presens i.
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP