Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barytonvår

när jag ser dig le igen

ser hur du kommer tillbaka till samtal och närvaro

väcks känslor jag glömt

och förnimmelser pirrar till i sin dvala

vet du, du rör vid varje sinne bara med din närvaro

 

det finns något inombords som sprudlar

känslor jag inte famnat på så länge

 

ibland

vågar man inte

ta något för givet

 

det är som med nyfallen snö

hur man av rädsla att den ska smälta

bara betraktar den

och hoppas att den inte värms

i mitt blickfång

 

11 februari 2023

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-11 14:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text som andans både hopp och rädsla.
2023-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill alltid att all snö ska smälta och att det ska vara sommar året runt.
2023-02-11
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP