Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

McCarthys svartlistning

 

 

Vi har sett dokumentärer om McCarthy tiden

i 50 talet svartlistning

av kommunister i USA.

 

Det trots att mycket med USA

är i grunden byggt på socialism.

Att alla är lika värda,

frihet för alla.

 

För det står de riktiga amerikanerna 

inte 50 talets McCarthy

och Tea partyrörelsen idag.

 

Svartlistning hör inte hemma

i en demokrati.

 

Ändå finns det ännu kvar

på poeter.se!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-13 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP