Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen då..


Solen värmde själen



När den inre rösten tystnade
började solen värma själen

Friheten spred sig sakta
genom mina ådror

När månens gula skärva
nu passerar mitt fönster

Infinner sig lugnet och
Jag andas återigen genom min själ


Äntligen


Helena 2013-10-14







Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 383 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-14 00:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skrivet
2013-10-23

    ej medlem längre
Fina ord kram:)

2013-10-19

  Maria Sundelin VIP
Låter befriande
2013-10-19

  bittemi VIP
Befriande känsla i denna fina dikt!
2013-10-19

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2013-10-16

  ResenärGenomLivet VIP
Befrielse...skön känsla...
2013-10-14

  stig wikman
LJUVLIGT
VACKERT.
Ja , solen kan
göra underverk.

KRAMÅAPPLÅD.
2013-10-14

  Angel of love
Låter underbart vännen, fortsatt ljus och värme till dig.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW