Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina väninnor

vi träffades bara ,när ni ville festa

ni ringde bara till mig
när ni var fulla

jag kände mig lycklig
någon såg mig

men sen då
vad hände sen då


sen såg jag
att det var inte mig ni ville ha

det var er berusning
som var fylld av ångest

över att vara något ni inte var

där

släppte jag taget om er
insåg
att livet var till för något annat










Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-14 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus