Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Still not satisfied.


Pärlor

Mina tårar faller tungt,
Som pärlor.

Jag börjar vänja mig nu,
Vid dina ord
Var gång,
Men ändå
Tar det luften ur mina lungor,
Det går inte förbi en dag utan att jag tänker på din röst,
Dina ord,
Dig.






Fri vers av Valkyrja
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-14 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrja
Valkyrja