Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånge

När livets
smärta
bäddas in
i vardagen
och blir normalt
är man fånge
i sitt eget liv









Fri vers av AA VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-15 01:03



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så sant
bra skrivet
med få ord
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP