Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Då


att respektera
är inte
att klampa
rätt på

att respektera
är att hitta
sin egen lek plats

varför gör hon så?

jag är ju så ensam ändå




tack för tiden vi haft

nu
jag söker mig bort
undan..
för att ge plats

~ netis ~

15/10-2013
mölndal










Övriga genrer av agneta pichler
Läst 357 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-15 07:57



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Snyggt...ge plats för andra saker som är bättre.
2013-10-19

  Magica VIP
Ja avsked är viktigt och rent utav nödvändigt med vissa personer ibland.
2013-10-16

  aol
verkligen en sann klok skrift, dessutom har jag bott i Mölndal, min son bor där, trevligt ställe,
2013-10-15

  M M Mannheim VIP
Det är skönt att söka tystnaden. Skönt för dig men tyst för oss också som läser dig.
Kramar till dig!
2013-10-15

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat.
Känner igen känslan.
2013-10-15

  Anna*
Ensamhet är plågsam och svek gör extra ont. Du förmedlar det på ett bra sätt och läsare blir berörda! Applåder
2013-10-15

  Fem hjärtan VIP
Starkt berörande! Du har rätt till din plats, stå upp för den!
2013-10-15

  Angel of love
Berörs av din text, kramar om
2013-10-15

  Lars Hedlin
Berörs djupt ! Varma kramar till dig!
2013-10-15

    ej medlem längre
en smula ledsen..
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler