Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klonade kopior

Oregelbundna
variationer
skär sig emot
diffusa likheter.

Synonymer
vandrar obemärkt
förbi medan
olikheterna får
ouppskattad
uppmärksamhet.

De unika
variationerna
blir oftast
klassificerade
som onormala.




Fri vers av Lightningbolt
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-03-10 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lightningbolt
Lightningbolt