Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AN

förlåt
aldrig kommer jag bli
aldrig
står still
stampar på ett ställe
vad är det jag vill?!

förlåt
aldrig kommer vi förenas
aldrig
värderingen till dig
är inte uppskattningen på riktigt
Jag finns inte på riktigt

inte än
inte på ett bra tag!

Förlåt mig

syndaren är jag!!!




Fri vers av Malin Johansson
Läst 278 gånger
Publicerad 2004-08-18 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.