Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfos

Väntade en gradvis förändring.
Var helt säker att det skulle ske...
Inte en förvandling över en natt.
Men ändå - någon slags skiftning
om än knappt förnimmbar...
Väntan har blivit lång...
Tid har förflutit...
Dagar kommit
och dagar gått...
Men jag visste!!!
Dagen skulle komma.
Och nu är den här.
Förvandlingen från fjäril,
lyckligt vingesus, i sol,
skimrande, glittrande, azurblå,
till larv på ett skrumpet löv
-är här!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-16 14:06



Bookmark and Share


  anathema VIP
Snygg och för mig oväntad vändning i slutet. Vad som först tycktes handla om hopp och längtan var det omvända. Bra skrivet.

2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP