Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från "Evangelistens Testamente" av min man Thore Forslund 1927-2000 Bokomslagets fotograf okänd.


Such is Life


If you get shot and killed,
then do not become aghast
It is only Death, the Reaper Grim -
your flame of life fades out

You have to be prepared for anything,
because almost anything can occur
Our life in essence is a bitter life to live
and mankind has gone astray as before



Sådant är Livet

Om du blir skjuten och mördad,
så bli inte alls förskräckt
Det är bara döden som skördat -
din livslåga hastigt blev släckt

Du får vara beredd på nästan allt,
ty nästan allt kan stöta till
Vårt liv är av ganska bitter halt
och människan djupt har gått vill


Thore Forslund 1977

L Patrik W Johansson english version 16 Okt 2013

http://www.123minsida.se/toreforslund




Övriga genrer (Översättning) av Bibbi VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-16 22:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man vet inget om sin morgondag...
2013-10-17

    ej medlem längre
Verkligen får man vara beredd på allt i dessa dagar
2013-10-17

    ej medlem längre
Att komma till stora famnen!
2013-10-17

    ej medlem längre
"Om du blir skjuten och mördad,
så bli inte alls förskräckt"
Verkligt bra ord!
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP