Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet

Valet
står mellan
ett samhälle som
glider i sär
där gemensamma
mötesplatser försvinner
där individen bevakar sitt
revir
där individualiteten firar
triumfer

Eller.........

Ett samhälle
med en kärna
ett sammanhållande
kitt
som vilar på tillit
att vi alla behövs
i samhällsbygget

Båda samhällsformerna
kostar

Den nuvarande inriktningen
är vanebildande
och orubblig

Valet är till slut Ditt




Fri vers av AA VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-17 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP