Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet I

Politisk propaganda
Nej
bara allmänt
filosofiskt funderande
kring samhällsformer
för människor

Det är bara att se
över staketet
så ser du hela
lapptäcket
av skilda
strukturer
att organisera
Människor och Kapital




Fri vers av AA VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-17 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP