Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSBÖN

Ge

av dina händers

värme

när livet

kyligt plågar


Ge

av dina ögons

ömhet

när ljuset

sakta somnar


Ge

av dina läppars

mjukhet

när längtan

stilla vaknar


Ge

av själ och hjärta

kärlek

när åtrå

vildsint brinner







Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 1079 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-17 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Mycket vackert poem ...
2013-10-23

  queenia
underbart skriftat!
2013-10-19

  Maria T
En vacker bön om kärlek
2013-10-18

  Lars Hedlin
Sensuella toner som värmer en hel värld! ,)
2013-10-18

  Tess74
Varmt erotiskt och vackert
2013-10-17

  bittemi VIP
En varm och vacker dikt!
2013-10-17

  Eliza-69
vacker underbar text bokmärker direkt
Kram ;)
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP