Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret om mitt liv

 

 

Jag minns mig själv

från igår

då jag var som jag var då.

 

Vad kommer imorgon 

vet inte jag

det är en öppen historia.

 

Frågan är

vad kan jag själv göra

för min situation.

 

Imorgon och dagen efter

och resten av mitt liv.

 

Frågan är ställd

vem har svaret? 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-17 22:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Detta är livets eviga fråga. Men svar har man sällan.
2013-10-18

  agneta pichler
Framtiden ödet och den goda viljan
Att göra något bra
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP