Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt livs nav


dETTa

bara jag vet vad detta är
detta är detta
detta och ingenting annat

detta är mitt detta

du har väl ditt detta
men detta är mitt detta

detta överallt och alltid
detta

och ingenting annat




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-18 07:56



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Den här kärnfulla dikten får mig att tänka på ett citat från en känd filmscen: "this is this" The Deerhunter, 1978
http://www.youtube.com/watch?v=VlmanKoPLyo

2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP