Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är mörkt nu och blir mörkare


Nattens dunster

Nattens alla bruna och blå dunster
stiger trevande upp
ur alla kroppsöppningar
och mardrömmarnas unkna gravar
glömska av ljuset
som aldrig var
men som likväl trotsar de grå dimmorna
i en fåfäng gest
av uppgivenhet

 

 

 

 

 

 

Men plötsligt finns du där
du står där bara

 

 

leende

 

Du




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-18 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP