Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland...


... och kanske alltid

Ibland när tiden står stilla
och likväl rör sig

När löven från björkarna
faller uppåt
och spetsas på nymånens skära

Ibland när tiden rör sig
men likväl står stilla

faller månskäran
och fastnar i björkens nakna grenar

Ibland... och kanske alltid




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2013-10-18 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP