Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser att man diskuterar vad poesi är här ute på forumet. Jag rimmar inte i onödan men när jag vill göra mig lätt förstådd kan jag ju försöka. Det känns lite som att skära upp tomaten som en blomma, men varsågod nu är det serverat


Men vad är poesi

ja ...VAD ÄR POESI

 en doft

en hemlig vind

ett skri ?

och mormors mjuka draperi

 

du har

 ett extra rum att vila i

 

du har

 en  hjärtats dörr som öppen står

 en genväg mellan höst och vår

 där bara vänner går

 * DOM SOM FÖRSTÅR




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-10-18 09:56



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Poesi är
att känna sig fri!
2022-09-30

  aol
Gillas fint skaldat om poesi som ju är en spegling av livet,
2017-10-07

  Maria Sundelin VIP
Poesi är allt det som får oss att känn, längta, minnas mm...
Mycket bra
2013-10-19

  Piann VIP
Fin dikt.
Jag fick också lite
hip hop känsla.
2013-10-19

  Maiah VIP
Vilken mysig dikt på rim, den gillar jag!!
2013-10-19

    ej medlem längre
Vilken Hip hop:)
2013-10-19

  Peter Olausson VIP
Bravo!
2013-10-18

  Luciana Pascual
Härligt att läsa din dikt...en applåd...för mig vinden, hösten, våren...vintern...är poesi...en blomma är poesi...din dikt är poesi...det mesta är poesi...
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP