Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett sent möte


ÖVERGÅNGSRITER 4 LJUSET

Hennes fingrar hade blivit ännu tunnare
och jag såg det
och hon såg att jag såg det
Snart kommer jag att försvinna viskade hon
Inte då försökte jag
Du kommer finnas kvar
i glittret i varenda daggdroppe i murgrönorna vi målat
i hjälplinjerna
i vägens sträckning
i dom svårfångade
vitsipporna


Sen blev det tyst en stund
Vi grät nog i smyg
båda
för vi ska alla ut
i det svårfångade ljuset
förr eller senare


helst senare




Fri vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-04-22 23:06



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vackert och välformulerat om det väsentliga oundvikliga.
2023-05-26

  Eva Langrath VIP
Varsam text om den svåra övergången vi alla tillslut måste göra i livet.
2023-04-24

  Peter Olausson VIP
En skört vacker bild och tåren fuktar ögat
2023-04-23

  Skatflickan VIP
Du målar fram en sällsam vackerhet i det förgängliga
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP