Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårens övergångsriter


ÖVERGÅNGSRITER 3

en tidig morron i april

du vaknar och ser den täta dimman
tidigt
 
går stelt ut i köket
öppnar kylskåpet

söker nåt kallt att dricka
söker

och får se äggpaket
det ena har liksom hoppat upp på det andra
och står där
påkommet
 
och du tänker
att förståndet är snabbare
än förnuftet

en sån morron



Fri vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-07 17:18



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Haha, underbart... :-)
2023-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP