Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egna rimverser om populära drycker. kom gärna med kompletterande förslag....


NUBBEVISA


Solo:

Tänk om jag hade hetat Lysholm
och haft en nyckel till fabriken

kör:
Sen hade nyckeln kommit bort
då fick du dricka en annan sort

Solo:
Skål för dom som ändå heter Lysholm
och har nyckel till fabriken

Solo:
Tänk om man hade bott i Ålborg
och tagit bussen till fabriken

kör:
men öppettiden är så kort
-dom säljer nästan allting på export

Solo:
Tänk om man ändå bott i Ålborg
och tagit buss till fabriken




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-24 12:11



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Skål!
2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP