Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedicerad till en mycket fin vän


Jag väntar gärna


Min längtan ger kraft
Till återföreningens
glädje och lust




Övriga genrer (Aforism) av Carl Mikael Fäldt
Läst 460 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-18 15:31



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant.. att längta är svårt men
så fint när återseendet kommer..
2013-10-18

  aol
ja men det är ju så man känner,
tack vännen,
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt