Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så blev det


Hjärtat har dess hemlighet i evighet

Sorgtunga ögon kunde inte hindra lyckostrimmor att tränga igenom din blick. Blicken var så intensiv att man skulle behövt blyglas för att förhindra dess genomtränglighet.

Helt oförberedd mitt i allt att du skulle ta så stor plats. Blyglasen och rustningen var inte med. De var placerade i en skrubb för länge sedan gömda och glömda.

Nu är det för sent med blyglas och rustning. Skadan är redan skedd. Hjärtat är inlåst och nyckeln till låset är kastad i havet men hjärtat har dess hemlighet i evighet.

 

 

 

 




Fri vers av wildah
Läst 361 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-19 09:28



Bookmark and Share


    Inteheltmed
"Helt oförberedd mitt i allt att du skulle ta så stor plats. "

Perfekt mening.
2014-01-22

  Lars Hedlin
mycket fint och bra!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah