Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hacka sönder hjärnan i ditt huvud

Jag har lust att slita din hjärna ur huvudet på dig,
hacka den i flisor, limma dem till en studsmatta,
hoppa sönder ditt liv.

Bara tanken är äcklande vidrig och det skulle göra så ont i dig,
- Men inte hälften så ont som det gjorde första gången du spottade i ansiktet på mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-19 10:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Smärta
2013-10-20

  Lotta Th
Aj.
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann