Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄND EN STJÄRNA

Tänd en stjärna klar

vars milda sken

ska leda orosbarn

till rätta stigen


Fyll himmelen den vida

med framtidstro och hopp


Tänd en stjärna klar

vars blida ljus

ska leda rädda barn

i krigets skugga


Fyll himmelen den vida

med fredens vita duvor




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-19 17:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint förmedlat!
2013-10-20

    ej medlem längre
du skriver fint om en önskan vi alla bär..
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP