Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla gå, jag älskar dig så!

Jag önskar att jag kunde göra dig glad.

Bakar tårtor med kiwi på.
Köper halsband,
ger dig blommor ibland.
Skickar handskrivna brev med innehåll om hur mycket jag älskar dig.

Lagar maten du tycker extra mycket om.
Värmer dig då du fryser.
Torkar dina tårar, tar emot orden du så ofta anklagar mig för att vara.

Jag bäddar din säng, ger dig en extra kudde för att det blir mjukare så.

Jag försöker, verkligen försöker att förstå,
men jag lyckas aldrig få dig glad.

Jag kan göra mycket, men aldrig ändra på att vara jag.

- Jag ber dig, träffa någonannan.
Jag älskar dig över allt annat på jorden,
det gör så ont att aldrig få se lyckan som jag vet fanns, någonstans långt inom dig. Den som så vackert brukade stråla och skapa leendet i ansiktet hos mig.

Det är nog så enkelt, att det som skulle göra dig glad, är att få leva tillsammans med någonannan, inte mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-19 18:27



Bookmark and Share


  Armo
Kan aldrig vara att utplåna sig själv för ngn annan. Ingen är värd det. Bra att diktjaget ber "kärleken" gå..

Och en mkt fin berättelse, känslostark, sorglig mest av allt.
2013-10-20

  Lars Hedlin
Mycket bra förfördelat med stora känslor
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann