Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord

Har spridit mina ord
till olika redaktioner
uttryckt en åsikt
sett från min plats
i samhället

Vad orden betyder
är skrivet i stjärnorna

Det viktiga
är att få sprida orden
att ordet är fritt




Fri vers av AA VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-20 00:27



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket bra skrivet! :)
2013-10-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP