Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen utan spegel

Snutar spottar mitt ansikte klibbigt
Misshandlar kamrater blodiga och

Får beröm av resten

Men när skiten träffar fläkten
Ska vi storma alla häkten
I isoleringscellen
Kan ingen höra snuten skrika eller

Se dem ge vika




Fri vers av Nödfall
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-20 20:20



Bookmark and Share


  ackusativ
dina texter är mycket läsvärda
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nödfall