Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga gränser!

Det finns inga gränser

Höstlöven krusar sig i vackra färger

Den ljumma vinden smeker huden sakta

Tiden stannar jag står framför dig

Du ler så där kärleksfullt fint, det smittar av sig

Mina fingrar rör vid din lena hud

Låt oss styra våra drömmar intill kärlekens strand

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 487 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-21 10:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och kärleksfullt
2013-10-24

    ej medlem längre
Ler STORT !

Underbart med
leenden, de
smeker så
ärligt !
2013-10-22

  Sofhia Wirström
mycket fina rader
värme
kärlek
ömhet
bra skrivet
2013-10-22

  Schizooliza
Njut av hösten o sveps in i det gränslösa landet kärlek:) fint höstpoem.
2013-10-21

    ej medlem längre
Uppfriskande optimism!
Tack Lars.
2013-10-21

  Carina Bendix
Mycket fint skrivet!
2013-10-21

  agneta pichler
enkelt ömt kärleksfullt

ja fulländat..
2013-10-21

    ej medlem längre
Bravo;)
2013-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så ömt och fint...
2013-10-21

  Maria T
Vackra kärleksdrömmar
2013-10-21

  Fem hjärtan VIP
Åh, så ömt och vackert du skriver..
2013-10-21

    Dan Myrbeck
Vackert om höstkärlek.
2013-10-21

  Kim VIP
Ja så mkt hud hade jag väl inte "framme" på min höstpromenad m väninna förstås, men solen o löven o allt annat var på plats! :)
2013-10-21

    ej medlem längre

Vackert så vackert skrivet
2013-10-21

    ej medlem längre
"Höstlöven krusar sig i vackra färger"
Enkelt och snyggt.
2013-10-21

  amolunda
Vackert!! Gillar speciellt sista raden
2013-10-21

  bumerang
Nej, kärleken har inga gränser när tiden står still.
2013-10-21

  Angel of love
Kärleksfullt och vackert.
2013-10-21

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2013-10-21

    ej medlem längre
Så vackert diktat
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin