Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ansiktes fascination

 

 

Hennes ansikte 

är som en kärleksförklaring.

 

Hennes utstrålning 

har en sexuell attraktionskraft

som ger fantasier och drömmar.

 

Har man en gång

sett hennes ansikte

glömmer du det aldrig.

 

Ser du hennes bild

blir hon kvar hos dig

som ett sigill på erotik.

 

Försöker du glömma ansiktet

men även om bilden byts 

finns den kvar i din själs galleri.

 

Hennes ögon fångar dig 

hennes mun vill du kyssa.

Hon fångar dig

och du vill aldrig bli fri.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-21 23:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat
2013-10-22

  agneta pichler
en bild kan säga så mycket

men glöm inte
den är inte levande
bara drömmar den kan ge

mycket vackert skrivet :)

2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP