Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord så vackra



du målar en tavla
av ord så vackra..

att varje kvinna

söker bedja
om att vinna..


~~~

hon
inget undantag är

fast hon passar
noga sig

ty
om hon i fällan går
vad väntar henne då

en kyss
eller två

sen hon ensam
får stå

~~~



hon så ofta viskar
ditt namn

när månen är full
under stjärnornas glans

då hon drömmer sig
djupt in i din famn

med längtans orden
skrivna i sitt hjärta



så han detta allt
kan läsa..


~~~



när morgonen gryr

och det allt för snabbt..

är det blott
ett minne kvar
av ord så vackra

~~~


till nästa natt

då drömmen
kan nå
nya vidder

med ord så vackra



för honom

för henne

ja faktiskt
för oss alla..





~ netis ~

21/10-2013

mölndal











Övriga genrer av agneta pichler
Läst 403 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-21 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver jättefint..
2013-10-27

  ULJO
Underbart skrivet
2013-10-25

  aol
underbart strömmar känslan,
2013-10-24

  issac.a.m
Vackert & underbart..
2013-10-22

  Fem hjärtan VIP
Vackert och känslosamt!
2013-10-22

  Lars Hedlin
En av dina bästa ;) kram
2013-10-22

    ej medlem längre
Bravo Agneta!!
2013-10-22

  Rozsi.kovacs

vackert
2013-10-22

  Sofhia Wirström
mycket fint skaldat
vackra ord
ömma ord

2013-10-22

    ej medlem längre
Känslosamt skönjande.
2013-10-22

  M M Mannheim VIP
Skulle jag få stå och kyssa dig skulle jag viljan stå länge med dig. Tänk vilken ynnerst, vilken lycka!
2013-10-22

  ULJO
Som ett minne sparar jag och bevarar dessa vackra ord
2013-10-21

  Maria Sundelin VIP
Fina ord om längtan som det inte riktigt går att sätta fingret på
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler