Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar mjuka ord!

Egentligen vill jag bara känna dig riktigt nära

Och jag vill viska mjuka ord utan att besvära

Man måste inte alltid vara stark

Lita på mig snälla, res dig igen

Jag finns här för dig var inte rädd

Låt våra hjärtan känna igen älskade ängel

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 463 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-10-22 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleksfulla mjuka ord, fint.
2013-10-24

  anits VIP
Så fint skrivet, man behöver inte alltid vara stark
2013-10-24

  ~LillMarlene Landen~
Innerligheten svallar!
2013-10-23

  Rise Little One
En varm och underbar text
2013-10-23

  agneta pichler
värmande tryggt..
2013-10-22

  Carina Bendix
Åh, den tycker jag mycket om!! :)
2013-10-22

  bumerang
Att viska mjuka ord, -
har en känsla av att det gör vi
alldeles för sällan.
Eller kanske inte, bara min
upplevelse??
2013-10-22

  Lena Själsöga Keijser
innerligtvackert
2013-10-22

  Ninananonia VIP
Ömsint mjukt ..
2013-10-22

  Sofhia Wirström
vackert
smekande
rader som berör
rader som ger tröst

2013-10-22

    Birgersdotter VIP
Väldigt ömt och fint skrivet
2013-10-22

  Teresia Ridell
Vackra ord som balsam för en trasig själ.
2013-10-22

  Anya VIP
Nää man måste inte alltid vara stark.
Fint sagt.
2013-10-22

  Fem hjärtan VIP
Så vackert och kärleksfullt du skriver..!
2013-10-22

  Fem hjärtan VIP
Så vackert och kärleksfullt du skriver..!
2013-10-22

    ej medlem längre
Vacker viskning
med vackra ord
stärker, reser
någon att luta
sig mot dig

Trygghet ersätter
rädslan.....

Fint Text LH !
2013-10-22

  Angel of love
Ömt och kärleksfullt.
2013-10-22

  Rozsi.kovacs

Så ömmande vacker kliver in
i hjärtat o berör
2013-10-22

  Suzy med punkterna
Fantastiskt ömt och fint skrivet
2013-10-22

    ej medlem längre
Mycket fin text som berör.
2013-10-22

  amolunda
Tröstfyllda ord
2013-10-22

    ej medlem längre
mycket fint Lars!
2013-10-22

  Mona J.
Åh andra raden, så fint
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin