Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svar för lite

Närmare än så
kom jag aldrig sanningen
tiden
gav mig
dig
Plötsligt
vet jag
att jag faktiskt
har vingar
och inser
att på bordet
i
mitt låsta rum
ligger ett
svar för lite




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-22 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo