Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i oktober

Gick genom staden
i oktobermörkret
bilarnas lyktor
glimrade till
mot våt asfalt

Alla människor på väg
någonstans

Kanske för att göra kväll
ladda batterierna
hämta energi
för ännu en dag




Fri vers av AA VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-22 22:04



Bookmark and Share


  amolunda
Vackert i sin enkelhet.
2013-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin liten vardagsbild.
2013-10-23

  Carina Bendix
Jättefint skrivet.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP