Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av liv!

Mina fingrar styr fjäder lätt över din hud

Sakta lapar jag i mig av dig, din doft din smak

Som om jag vore ett utsvultet hungrigt rovdjur

Med våta öppna porer ger vi oss hän i en vild lek

Dina naglar tränger sig in i min rygg

Jag nafsar dig över allt smaken av liv fyller min mun

Våra kroppar flätas samman i åtrå och njutning




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 382 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-22 22:29



Bookmark and Share


  aol
Verkligen hett
2015-03-03

  Mona Nordkvist VIP
Heta vackra ord!
2013-10-28

    ej medlem längre
Heta rader!
2013-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det var riktigt hett...
2013-10-24

  anits VIP
Vackra rader
2013-10-24

  amolunda
Det hettar till här!!! :)

2013-10-23

  ~LillMarlene Landen~
Hot! :)
2013-10-23

  Lindha W Gustavsson
Du är en mästare på att skriva kärleksdikter!
2013-10-23

    ej medlem längre
Sex när den är som bäst...
Fin fantasi.
2013-10-23

  Fem hjärtan VIP
Puh, här var det riktigt hett!
2013-10-23

  Carina Bendix
Hett och erotiskt.
2013-10-22

    ej medlem längre
Sensuellt och vackert!
2013-10-22

  queenia
sensuellt, och kraftfullt. tack.
2013-10-22

  Angel of love
Härligt hett.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin