Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats

Efter vandringar
i minnenas bibliotek
där jag samlat
olika städer som varit
boplatser
som format min historia
går jag sedan många år
på en väg, befinner mig
på en plats
som är min rot




Fri vers av AA VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-22 23:11



Bookmark and Share


  Schizooliza
Härligt! Mera introspektion till folket!:)
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP